23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Oryantirin yarışması ilimizde düzenlendi

Türkiye Oryantiring federasyonu il faaliyet takviminde yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Oryantirin yarışması ilimizde düzenlendi.

Türkiye genelinde her yıl kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı ilimizde oryantirng yarışması Organize edilerek, kutlandı.
İlimiz Sümer Park alanında kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına başta antrenör, hakem, sporcular ve aileler katılım sağladı.
Konu İle ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN Konuşmasında , Bugün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı; sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar sizin olsun. Çocuklar hayal gücünün sınırlarını zorlayan, düşleri gerçeğe dönüştüren sihirli varlıklardır.Onları destekleyelim, onların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olalım.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bize armağan ettiği bu anlamlı günde, tüm dünya çocuklarına barış dolu bir gelecek diliyorum.Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum! Hepinizin güzel gülüşleri dünyayı aydınlatsın.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya  Ailesi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı yarışmamızda bizlerin destekçisi olan başarılarımıza başarı katmamıza vesile olan,  İl Gençlik Spor Şube Müdürümüz Murat İRTEN’İ ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Emrullah OKUTAN’a çok teşekkür ederiz''dedi.

Bakmadan Geçme