• Haberler
  • Yerel
  • Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden şenlik

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden şenlik

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden şenlik

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birincisi düzenlenen şenlik Şotik Mahallesi Kavunluk Küme Evleri piknik alanında gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Gazi Gülbaş ;
"Türküler yüreğimizin dili, başımızın sevda yelidir. Anadır, bacıdır, kardeştir, gurbete gidip dönmeyen oğul, hasret çeken yavukludur. Anadır, Anadolu'dur türküler... Kıymetli Atmalılar Arguvan'a örnek olacak güzel bir birlik beraberliğe sahipsiniz. Atmalılar olarak can cana, yan yana olmayı başarabildiğimiz bu güzel iklimi yaratan tüm Arguvan'lılara, Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bektaş Çıplak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bektaş Çıplak "Bugün burada bir araya gelmemizdeki asıl amaç tüm Atmalıların birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Bunun yanı sıra ormanlarımız ve yaban hayvanlarını korumak, bölgemizde bulunan yeşil alanın başkaları tarafından yok edilmesini önlemek, bölgemizde bulunan yardıma muhtaç insanlarımıza yardımcı olmak, okul döneminde maddi durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimize kırtasiye ve maddi destekte bulunmak, Atma bölgesinde yapılması gereken işleri birlik ve beraberlik içinde çözüme ulaştırmaktır".

Çıplak son olarak"Bizler Atmalılar olarak herkesin elini taşın altına koyarak bizlere destek olmalarını ümit ediyoruz. Atmalıların dayanışma gücünün örnek teşkil etmesi için tüm halkımızı derneğimize üye olmaya davet bekliyoruz" dedi.

Önceki Dönem Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise gönderdiği mesaj ile şu ifadelere yer verdi;
'İl dışında olmam nedeniyle programınıza katılım sağlayamadım. Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bektaş Çıplak ve yönetim kurulu üyeleri canı gönülden kutluyorum. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize iyi eğlenceler diliyorum" 

Programa İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gazi Gülbaş, Arguvan Belediyesi Türkiye İşçi Partisi Meclis Üyesi Avni Çıplak ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Ergün Kılıç, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, Ballıca Derneği Başkanı Erdal Tatlı, Yoncalı ve Şotik Derneği yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Hüseyin Üstün, Dem Parti Arguvan İlçe Başkanı Ali Cabul, mahalle muhtarları ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar.

Programda Yeşim Binbir, Hıdır Göksu, Gökhan Kuru, Mehmet Tan, Metin Aktaş birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Şenlik davul zurna ve Arguvan Halk Eğitim Merkezi folklör ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme