• Haberler
  • Malatya
  • Babacan, Haber Metni İle İlgili Sosyal Medya Hesabında Açıklamada Bulundu

Babacan, Haber Metni İle İlgili Sosyal Medya Hesabında Açıklamada Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan bugün yayınlanan haber metni ile ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan yaptığı açıklamada ,''Selahattin Gürkan Başkanımız ile görüştüm. Devlet adabını ve vakarını içselleştirmiş, bu olgunluğa sahip bir devlet insanı yaklaşımını yine gördüm ve kendisine hem Malatya için yaptıkları dolayısıyla şükranlarımı hem de önümüzdeki süreçte kendisinden beklediğim desteği ifade ettim'' dedi.

 

Kendisi de dün Sami Er başkan adayımızı arayıp başarı dileklerini ilettiğini söyledi.

 

Babacan, bundan sonra da hem siyasi hem insani düzlemde birlikte olacağız. Fransa programımın dönüşünde Malatya'da zaten bir araya geleceğimizi söyledi.

 

Dün akşamki sosyal medya paylaşımımda belirtmiş olduğu gibi; Selahattin Gürkan başkanımızdan başlayıp geçen süreçteki tüm belediye başkanlarımızı ve milletvekillerimizi sürecin içerisine katarak ve onların desteği ve yol göstericiliğini alarak bu yolda ilerleyeceğini söyledi.

 

Malatya, bir ve beraber olacak.

 

Gerek Battalgazi gerek Büyükşehir başkanlığı sürecinde Malatya'ya kattıkları için Selahattin Gürkan başkanıma hasseten teşekkürlerimle dedi.

Bakmadan Geçme