• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Gök'ün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkan Gök'ün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkan Gök'ün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “Her bir çalışanımızın geçimini rahatlıkla sağlayacağı bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, iş hayatlarındaki risklerin azaltılması ve geçim endişelerinin giderilmesi mutlak anlamda zorunludur. Çoğalan problemlerin minimize edilmesi, çalışma hayatlarındaki performanslarını da olumlu yönde etkileyecektir.” diyen Başkan Gök’ün mesajının devamı şöyle;

1 MAYIS’IN HUZUR VE SÜKUNET İÇİNDE KUTLANMASI HERKESİN SORUMLULUĞUNDADIR

“ Emeğiyle hayatını idame ettiren, alın teriyle geçimini sağlayan ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır.

Öte yandan her bir çalışanımızın geçimini rahatlıkla sağlayacağı bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, iş hayatlarındaki risklerin azaltılması ve geçim endişelerinin giderilmesi mutlak anlamda zorunludur. Çoğalan problemleri, meslek hastalıklarının artışı, iş sağlığı ve güvenliğinden kaynaklanabilecek olası problemlerin minimize edilmesi, çalışma hayatlarındaki performanslarını da olumlu yönde etkileyecektir. 

1 Mayıs’ın huzur ve sükunet içinde kutlanması; işçilerimizin bu özel gününün; ayrımcılığın, ayrıştırmanın ve anarşinin sözcülüğünü yapanlara peşkeş çekilmemesi en büyük dileğimdir. Birlik ve beraberlik içinde bayram havasında geçmesi ve gafillere aradıkları imkân ve fırsatların verilmemesi  herkesin sorumlulukları arasındadır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Tüm emekçi kardeşlerimizin günü kutlu olsun.”
 

Bakmadan Geçme