Başkan Sami Er'den Cevap Bekleyen Sorular..?

Başkan Sami Er'den Cevap Bekleyen Sorular..?

Malatya’da gündem her gün , her an, her saniye değişiyor. 6 Şubat depremi sonrası ahalinin deprem konutlarına ve depremzedeler için çalışması çaba göstermesi gerekirken, gündemi her yönlü değiştirebiliyorlar. Oysaki gündem Sami Er Başkanın seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getirme vaktinin geldiğini hatta hatta geçtiğini dile getirmek isteriz.
Bankamatik personelleri kimlerdir ?... Basında yer alan, belediye çalışanlarına mobbing uygulamaBelediyenin şirketlerinden Esenlik ile ilgili bir sürü dedikodu. Maski ile ilgili yüzlerce şikayet. Göreve geldiğinde dudak uçuklatacak borç. Daha yazamadığım kocaman soru işaretli suallere bir türlü cevap vermeyen maalesef Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er . 
Seçim vaatlerinden olan ve şuanda elektrik ve doğalgaz faturalarını sollayan ‘SU’ faturalarında indirim sanırım hayal oldu. Belediye borçları ile ilgili açıklama beklenirken sessizlik sürmekte. Esenlik Genel Müdürlüğünde personele yapılan mobbing uygulama devam ederken, bu sorunlar ile ilgili bilgi almak için randevu talebinde bulunmamıza rağmen 3 gün boyunca dönmeyen, Çadır meselesinde insanları yerle bir eden ve günü geçmeye yakın ürünleri vatandaşları bir çadıra mahkum ederek eziyet üstüne eziyet çektiren yönetim ile ilgili henüz açıklama gelmedi Sami Başkan tarafından.
Belediyeden yapılan açıklamada, Bankamatik personelleri henüz açıklanmadığı gibi, bu konuda da sessizlik sürmekte. Yani baharı bekleyen kumrular gibi beklemedeyiz… Sami Er Başkanın belediyede üst taraftan tutunda aşağı tabakalara kadar personelin yer değiştirilmesi hizmetlerin aksamasına sebep olmakla birlikte bu değişimin halen devam ettiği gelen haberler arasında. Hatta hatta günü kurtarma telaşında olan Sami Er başkan, fazla ortalıkta görünmemekte kararlı gibi. Genel Sekreter yardımcısı tarafından çağrılan personellere, ‘Selahattin Gürkan’ın’ adamısın yerini değiştiriyoruz gibi bazı cümlelerinde olduğu gelen bilgiler arasında.
Belediye’nin ve şirketlerinin borçları tescillendi mi?.. bu borç varsa kimler ve nasıl yapılmış kamuoyu bilgilendirilmeli. AK Parti Genel merkezi konu ile ilgili Malatya’lı depremzedeleri açıklayıcı bilgiler ile rahatlatmalı. Neden Genel Merkez derseniz, İl Başkanlığının seçim sürecindeki yönetimini izledik. Süreci yönetemediği gibi herkes tarafından biliniyor ki , seçime ramak kala sahada varlığını hissettiren Öznur Çalık ve ekibi tarafından seçim kazanılmıştır….
Son olarak Sami Er Başkana seslenerek, “ Malatya’lı rahatsız. Dedikodular yerine çıkıp aslanlar gibi açıklayın sorunları. Açıklayın ki şeffaf olduğunuza, kararlı olduğunuza inansın vatandaşlar.”

Bakmadan Geçme