Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz Yaz Okulları

Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz Yaz Okulları

 Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Şubesinin iş birliği ile 7-14 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik düzenlenen Yaz Okulu Programları 1 Temmuz itibariyle başlıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlık semt konaklarında başlayacak olan Yaz Okulu Programları’nda çeşitli aktiviteler yer alıyor.
1 Temmuz ile 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Okulu Programları öğrenmenin, araştırmanın, spor ve eğlencenin bir arada olduğu birçok farklı aktiviteyi içinde barındırıyor. 
“Bir Yaz Bin Gelecek” başlığı ile tanıtılan yaz okulu programının temel amacının “Değerler Eğitimi” olarak belirlenen yaz okulu programında Kur’an-ı Kerim, Siyer, Hadis, Temel Dini Bilgiler ve Adabımuaşeret gibi derslerin yanında sınıf ve bahçe etkinlikleri, spor, satranç, masa tenisi ve doğa gezileri gibi etkinlikler düzenlenecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı olan, Kernek Külliyesi, Özalper Semt Konağı, Yeşiltepe Semt Konağı, Salköprü Semt Konağı, Melekbaba Semt Konağı, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi, Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi, Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi, Battalgazi Eğitim Merkezi ve Kiltepe Eğitim Merkezi’nde Yaz Okulu Programları hafta içi her gün yapılacak. Sabah saatlerinde başlayacak etkinlikler öğlene kadar devam edecek Yaz Okulları programı 1 Temmuz’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. Etkinliklere kaydolmak için belirtilen eğitim merkezlerine başvuru yapılması gerekiyor. Ayrıca Yaz Okulu Programları hakkında bilgi almak isteyenler 377 86 98 - 377 86 66 numaralı telefonları arayabilecekler.  
 

Bakmadan Geçme