• Haberler
  • Malatya
  • MASTÖB Genel Başkan Vekili Ali Karadoğan, Kooperatiflerimizin Yanındayız

MASTÖB Genel Başkan Vekili Ali Karadoğan, Kooperatiflerimizin Yanındayız

MASTÖB Genel Başkan Vekili Ali Karadoğan, Kooperatiflerimizin Yanındayız

Kadın Kooperatifleriyle Bir Araya Gelen MASTÖB Genel Başkan Vekili Ali Karadoğan, Birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Başkan Ali Karadoğan, ‘’Birlikten güç doğar, Malatya’da bulunan kadın kooperatiflerin ayakta kalmaları için bir çalışma içindeyiz ‘’dedi. 

Malatya’mızda bulunan kadın kooperatifleri depremde çok mağdur oldular ve yeniden ayağa kalkmaları için bizler destek olmalıyız. Biz her zaman MASTÖB, DRİJANLAR FEDERASYONU, YEŞİLYURT DERNEĞİ VE DİLEKLİLER DERNEĞİ olarak yanlarındayız. Kendi ürettikleri ürünlerini satmaları için destek olacağımızı ve her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isteriz dedi. 

Başkan Karadoğan, Özelikler bizler MASTÖB OLARAK Malatya’mızda bulunan kadın kooperatiflerimizin yanında olacağımızı ve yine kendilerinin ürettikleri her ürünün satışında yardımcı olacağız dedi.

MASTÖB Genel Başkan Vekili Ali Karadoğan, Malatya’da bulunan Kadın kooperatiflerinin başkanlarıyla bir araya geldi.  Kadın kooperatif başkanlarından Mehmet Ali Başıbüyük, Arguvan Atmalılar Tarımsal Kalkındırma Kooperatifleri başkanı, Sıtkıye Baran, Yazıhan Kadınlar Kooperatif Başkanı, Reşide Keçeli, Yeşilyurt Derme Kadın Kooperatifi Aysel Atlıkulaç, Halunhan Tarım Ürünleri Kooperatifi Halise Can, Malatya Tüm Üreten Kadın Kooperatifi Başkanı Selma Tosin Orhanoğlu, Kuluncak Kadın Girişim Koopratifi Fatma Şireci, Malatya Tüm Üreticiler Kadın Koopratifi Arzu Taştan, Malatya Arapgir Türümüzü Geliştirme Kooperatif Başkanı Melda Pektaş Akgül, Maldiana Kooperatif Başkanı Hatice Algüz ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Malatya Kadınlar kooperatifiler toplantısından yapılan istişare toplantında, Kooperatif başkanları sırasıyla söz alarak, kendi kooperatifleriyle ilgili bilgiler verdiler. 6 Şubat depremlerinden dolayı çok sayıda kadın kooperatifleri zarar gördüğünü, ürettikleri ürünlerin ve makinaların enkaz altında kaldığını dile getirdiler.
Maldiana kooperatifinde yapılan istişare toplantısının verimli olduğunu ve ileri ki günlerde yine bir araya gelerek bu istişare toplantılarına devam edeceğini belirten Genel Başkan Vekili Karadoğan, ‘’Bizim tek bir amacımız var oda Malatya’mıza hizmet etmektedir ve kadın kooperatiflerimize yardımcı olmaktır. Kendi ürettikleri değişik ürünlerini satmaları için deste olacağız ve yanlarında olacağız. Burada yaptığımız toplantıya katım sağlayan kadın kooperatif başkanlarımıza ve temsilcilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme