Milli boksör Rabia Topuz'a Ziyaret

Milli boksör Rabia Topuz'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Milli takım kampından dönen Rabia Topuz, beraberindeki milli sporcu Hatice Akbaş ve antrenör Kerem Akbaş ile antrenman için Akçadağ ilçesine bağlı Kotan Gölü mevkisinde yılan ısırması sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.
Milli Boksörümüz Rabia Topuz’u hastanede ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ve Şube Müdürü Murat İrteni, hastane yetkililerinden bilgi alarak ailenin ve milli boksörün yanında olduklarını dile getirdiler. Kayhan ziyarette, “ Milli boksörümüz malesef Akçadağ’da Milli takım kampı sonrası antrenman sırasında yılanın ısırması sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Çok şükür hastane yetkililerinden aldığımız bilgi, iyiye doğru gittiğidir. Biz Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak Milli Boksörümüzün her zaman yanında olacağımızı ve hastane sürecini yakinen takip ettiğimizi bildirmek isteriz.Milli boksörümüze geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.” İfadelerini kullandı.
Şube Müdürü Murat İrteni ise ,” Milli boksmrümüz kızımız Rabia Topuz çok şükür durumu iyi. Kısa zaman içinde hastaneden çıkacağı ümidindeyiz. Kontrol amaçlı şu anda yoğun bakımda.” Şeklinde konuştu.

İl Müdürü Kayhan ve Şube Müdürü İrteni Milli Boksör Topuz’un ailesi ile de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
 

Bakmadan Geçme