Ülkü Ocakları 'Geleneksel Türk Okçuluğu' Kursu Başlattı

Ülkü Ocakları 'Geleneksel Türk Okçuluğu' Kursu Başlattı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı toplumun her kesimi için farklı projeler yapmaya devam ediyor. Deprem öncesi yaptığı çalışmalar ile her kesimin takdirini toplayan Ülkü Ocakalrı Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, deprem zamanı ve deprem sonrasıda projelerine devam ediyor.

Deprem öncesi sabah namazı programı, Kuranı Kerim dersleri, Perşembe akşamları sohbetleri, ingilizce kursu, çocuklarımıza yönelik Ocakta Büyüyüyorum,  kıyafet ve gıda yardımı gibi bir çok faaliyette bulunan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, deprem zamanı ise depremin ilk dakikalarından itibaren tüm teşkilatı ile sahaya inerek büyük bir mücadele verdi.

Yaşamış olduğumuz asrın felaketinin üzerinden on ay geçmesine rağmen Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı vatandaşlarımızın ve gençlerimize hizmet etmeye devam ediyor. Yaklaşık iki ay önce şehir merkezinde günlük 300 kişiye çorba ikramında bulunan ve şimdi ise bu ikramını Üniversite ve şehrimizin muhtelif okullarında öğrencilerimize ikram etmeye devam ediyor. Çorba ikramının yanı sıra vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına koşmaya çalışan Ülkü Ocakları vatandaşlarımıza gıda yardımınada devam ediyor. Bununlada yetinmeyen Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, teşkilat mensubu büyüklerini her hafta ziyaret ederek Ahde vefa örneği göstermektedir.


Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı son  olarak gençlerimize yönelik "Gelenekten, geleceğe,Maziden atiye" sloganıyla
Ücretsiz “Geleneksel Türk Okçuluğu” kursu başlattı.
Kayıt yaptırmak isteyen gençlerimiz Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı sosyal medya hesapları aracılığıyla  iletişime geçerek kayıt yaptırabilirler.

Bakmadan Geçme