15 Temmuz Milli İrade Ocakları'ndan iftar proğramı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları'ndan iftar proğramı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ,stk’lar ve basın mensupları ile iftar proğramında bir araya geldi.
Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar proğramı, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanlığı binasında gerçekleşti. İftar Öncesi dua ve Kur’an-ı  Kerim tilaveti yapıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Genel Başkan Uludağ, “Suriyede kontrol noktasına yapılan saldırı sonucu şehit olan hemşehrimiz Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs bugün şehitliğimize son yolculuğuna uğurladık. Bu mübarek Ramazan ayında tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Türkiyemizin başı saolsun. Bilinmeliki bir ölür bin diriliriz. Mevzu bahis vatan ise, gerisi teferruattır. Bu vesile ile Vatan için şehir olan tüm Mehmetçiklerimize, polislerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Başkan Uludağ daha sonra,stk yetkilileri ve basın mensupları ile uzunca istişare etti. İftar Proğramında , 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Vekili Cemal Hanilçi, Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey, Kadın Kolları Genel Başkanı ve ocak sözcüsü Avukat Aslı Gizem, İl Başkanları, İlçe Başkanları da hazır bulundu.
 

Bakmadan Geçme