15 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası şahıs yakalandı

15 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası şahıs yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 92 gr uyuşturucu madde, 350 adet uyuşturucu hap, 6 adet kesici alet, bir adet ruhsatsız tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.

    Ayrıca;
Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 62 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.
    “Malatya Asliye Ceza İlamat İlamat Masasınca Hırsızlık suçundan aranan 11 yıl 4 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalanmıştır.
    Elazığ Yerel İlamat İlamat Masasınca 3 farklı suçtan aranan 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalanmıştır.
    Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan aranan 15 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalanmıştır.”

    Tecde Mahallesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili izlenen 80 saatlik görüntü incelemesi neticesinde tespit edilen şüpheli şahıs yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

    Barbaros Sokakta meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili olayın şüphelisi olayda kullanmış olduğu tabanca ile yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.     

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme