• Haberler
  • Yerel
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İlçemizde Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İlçemizde Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İlçemizde Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı münasebetiyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arapgir'de Mehmet Akif İlkokulu bahçesinde yapılan programla kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlama programına İlçe Kaymakamı Fikri BADİOĞLU, Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU, Cumhuriyet Savcısı Mert TAŞKIN, Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz BULUT ve Ramazan ERDEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık ÖZDEMİR, kurum amirleri, STK temsilcileri, vatandaşlarımız ve öğrenciler katıldı.
Mehmet Akif İlkokulu öğretmeni'nin günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmayla devam eden kutlama etkinlikleri öğrencilerin sergilediği gösterilerle ve okudukları şiirlerle devam etti.
Bu vesileyle bir kez daha Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

Bakmadan Geçme