3 Bant İl Şampiyonası Yapıldı..

Malatya Gençlik ve Spor il müdürlüğü bilardo salonunda 09-15 Eylül tarihleri arasında yapılan şampiyona

Malatya gençlik ve spor il müdürlüğü bilardo salonunda 09-15 Eylül tarihleri arasında yapılan şampiyona 62. Sporcunun katılımı ile yapıldı. Birbirinden çekişmeli maçlar sonucunda ilk dört dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı.
1.Erkan AKTI 
2.Murat BAYRAM 
3.Celil ATABEY 
3.Ö.Faruk SERÇE
 
Şampiyonada  derece yapan sporcular; Ekim ayında  Ankara Gölbaşı bilardo federasyonu tesisinde yapılacak olan; Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. İl şampiyonasının ardından dereceye giren sporculara ödülleri; 
Malaty gençlik ve spor hizmetleri iş müdürü; Ebubekir Kayhan ve tesisler sorumlusu, Ahmet Uğur Uncu verdiler. Şampiyona ile ilgili olarak açıklama yapan, Malatya bilardo il temsilcisi; Murat Bayram; Malatya’da bilardo özellikle de üç bant bilardo branşında çok kıymetli ve değerli oyuncu arkadaşlarımız var. Yapılan maçlarda da bunu daha iyi gördük. Dereceye giremeyen sporcu arkadaşlarımız dahil biz olarak çok iyi konumdayız. Şampiyonada görev alan hakemlerimize, sporcu arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkürler ediyorum. Türkiye şampiyonasına katılacak olan sporcu arkadaşlarımıza da sonsuz başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme