• Haberler
  • Spor
  • 950 adet spor malzemesi yardımında bulunuldu

950 adet spor malzemesi yardımında bulunuldu

Malatya'da bulunan 29 Amatör Futbol Kulübüne 950 adet spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Malatya’da bulunan 29 Amatör Futbol Kulübüne 950 adet spor malzemesi yardımında bulunuldu.
Genç İş İnsanı Eyüp Dilek ve  Çağrıhan Pehlivan tarafından Malatya Amatör Futbol Kulüplerine forma ve futbol topu takdim edildi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen ‘Gala Gecesi’ ne  Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TÜFAD Başkanı Cumali Dedeoğlu, Anadolu Basın Yayın Birliği Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Muaz İçen, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat İrteni, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Şimşek, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat,İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Doç.Dr. Özgür Karataş,İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Doç.Dr. Mehmet İlkım,İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Doç.Dr. Mehdi Duyan, İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksekokulundan Dr. Talip Çelik katıldı.
Gecede ASKF Başkanı ve Gebçlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan’da birer konuşma yaparak, Amatör futbola olan yardımdan dolayı teşekkür ettiler. Genç İş İnsanı Eyüp Dilek gecede yaptığı konuşmada, “Eğitim ve öğretimdeki başarının temeli nasıl ki ilkokul yıllarında atılıyorsa, Sporda başarıya ulaşmanın temelide amatör kulüplerimizde atılıyor. Amatör kulüplerimiz çocuk ve genç kardeşlerimiz için Sporculuklarının yanı sıra örf adetini,saygıyı,sevgiyi,birliği ve beraberliği aşılayan en temel eğitim kurumlarımızdan biridir.Bu yüzden her dönemde amatör kulüplerimiz desteklenmeli ve kulüplerimizin gelişmesine olanaklar sağlamalıyız.Kıymetli mülki amirlerimiz şehrimizi yeniden inşa ederken ,yeniden ayağa kaldırırken,bizlerde amatör kulüplerimize destekler vererek,çalışmalarımızı yoğunlaştırarak gelecek nesillerimizi inşa edelim,Yetişen ve gelişen gençliği eleştirmek yerine şekillendirmeye,yönlendirmeye özen gösterelim..Özellikle 6 Şubat'ta meydana gelen üzücü deprem olayından sonra şehrimizdeki insanlarımız psikolojik açıdan çok zor dönemler geçirdiler,Bu sıkıntıların en ağırına maruz kalanlar da çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz oldular.Amatör kulüplere verilecek desteklerle farklı branşlarda yeni projelere imza atarak çocuklarımızı ve gençlerimizi psikolojik olarak sıkıntılı  olan bu ortamdan daha rahat kurtarabiliriz..Çeşitli etkinliklerle kısa sürede sosyal hayata geçişi kolaylaştırabilir,bu sayede şehrimizin yetenekli çocuklarını da keşfetmiş oluruz.Sadece futbolda değil diğer birçok branşta yetişmiş ve yetişmeye müsait sporcu kardeşlerimiz bulunmakta,bunların gelişmelerine yardımcı olarak hem onlara hem memleketimize hemde ülkemize güzel bir gelecek hazırlayabiliriz.Bizler sponsorlar olarak bu işin en çok maddi kısmında yer alabiliyoruz,ancak buradaki asıl görev antrenörlerimize düşüyor.. Onların çizeceği yol haritaları gençlerimizi başarılı bir geleceğe ulaştıracaktır.Tabiki bu yol kolay bir yol değil,emek vermek gerekiyor,  ancak buradaki en önemli faktör sporcularımızın ellerindeki yol haritası,yani karşılaşacakları engelleri bilerek o yola çıkmaları,bu sayede başarıya rahatça ulaşacaklar..bunu sağlayacak kişilerde kıymetli antrenörlerimiz .Değerli spor kulüplerimizden bir konuda ricada bulunmak istiyorum,bizlerde dahil olmak üzere lütfen kulüplerimizin önemli kadrolarına sporla uzaktan yakından alakası olmayan,sadece maddi güce sahip olan kişileri dahil etmeyiniz..Bu memleketin yetiştirdiği birçok akademisyen birçok başarılı öğretmen ve antrenör bulunmakta,bunlara fırsatlar vererek gelecek nesillerimizi doğru yönlendirecek kişilere teslim edelim..Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun,nice destek ve projelerde görüşmek dileğiyle hoşçakalın” dedi.
Gala gecesinde Amatör Futbol kulüplerine malzeme yardımı yapan Eyüp Dilek ve Çağrıhan Pehlivana ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir tarafından plaket takdimi yapıldı. Proğramın sonunda forma ve futbol topları kulüp yöneticilerine teslim edildi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme