A HABER Ajansının Malatya Temsilcisi İbrahim Çoban Oldu

A HABER Ajansının Malatya Temsilcisi İbrahim Çoban Oldu

Türkiye genelinde yayın hayatını sürdüren AYÇA Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı Ankara,İstanbul,Adana,Van ve Batman’dan sonra temsilciliğini MALATYA ilinde açarak il temsilciliğine genç dinamik olan İbrahim Çoban getirildi.

Genel yayın yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın tensipleriyle Malatya iline atanan İbrahim Çoban’ın temsilcilik verildiğini duyurdu.

İBRAHİM ÇOBAN KİMDİR ( İbrahim Usta )
                                                                                                                                                                                                         Aslen Malatya Battalgazi hanımın Çiftliği mahallesinde doğmuştur. Hanımın Çiftliği ilköğretim okulunda okuyup 11 yaşından sonraki yıllarını İstanbul Bostancıda geçirip orada büyümüştür.  İbrahim Çoban İlk mesleki hayatına 12 yaşında başlayıp mesleğe aşçı yardımcısı olarak başlamış ve okuyamadığı için kendisini iş hayatına atmak istemiş ve kariyer sahibi olabilmesi için kendini geliştirip soğuk sıcak meze alakart Dünya mutfağı üzerinde çok çalışıp ve çok çabalayıp Çalıştığı farklı firmalarda madalyalar alarak kariyer sahibi hedefine ulaşmıştır. Kendini daha iyi eğitmek ve daha iyi yerlere gelebilmek için uluslararası sertifikalar alıp sınavlara girip aşçılık ve usta öğreticilik belgeleri almaya hak kazanmıştır. 2013 yılında satır Restoran Adlı  kendi restoranını açmıştır, bunun yanında Arabalara merakı olduğundan 2019 yılında Antalya Konyaaltı ilçesinde gayrimenkul galeri araç alım satım firması kurmuştur. 
İbrahim usta adlı İbrahim Çoban’ın hayatı hep gurbet elde geçmiştir. Artık 2021 yılında doğduğu ve büyüdüğü memleketi Malatya Battalgazi’ye dönüp bundan sonraki yıllarını çok sevdiği hem abi hem arkadaş hem dayı gibi sevdiği Bayduzlar inşaat peyzaj otomotiv şirketin sahibi Mehmet Bayduz şirketine ortak olarak beraber aynı yola baş koymaya karar vermiştir.2022 yılında AYÇA Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı ve Son Vakit Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın ataması ile Malatya İl Temsilcilik görevine getirilmiştir.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme