ABYB'den Başkan Kahveciye Nezaket Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçın, Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveciye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçın, Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveciye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette ABYB Başkan Yardımcısı Said Yalçın “ AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Güler yüzü ve hizmet aşkı ile göreve geldiği günden bu yana, layıkıyla gerçekleştiren Başkan Kahveci’yi tebrik ediyoruz. Ramazan ayında yaptığı çalışmalar hakikaten takdir edilmekte. Battalgazi halkından Başkan Kahveci aleyhine olumsuz bir söylem duymadık. Herkese eşit mesafede yaklaşan, kibar, özü sözü bir beyefendi bir başkanımız.” İfadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “ABYB Malatya Şube Başkanlığına bağlı görsel ve yazılı basını takip ediyoruz. Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.  
        Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi üstlenmektedirler. Ahlaki değerlerden yoksun, çıkar peşinde, demagog bir basın, zaman içinde kendi gibi bir halk yaratır.Sunay Akın” dedi.
Ramazan ayında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Kahveci, “ Gönül Belediyeciliği kavramı akıllara AK Parti’yi zirveye taşıyan belediyecilik ruhunu getirdi.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme