ABYB' den BBP İlçe teşkilatına iade-i ziyaret

ABYB' den BBP İlçe teşkilatına iade-i ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim Kurulu Üyeleri Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt  İlçe Yönetimine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
   Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı Yönetimi , İade-i ziyaret programları kapsamında Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt  İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ve İlçe Teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. 
    Gerçekleşen ziyarette konuşan Yılmaz “Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak ,   Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyelerine  ziyaretleri  için teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. Yıllardır, gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile  varlığını sürdüren ve ilkeli çalışmalarından taviz vermeyen Başkan Yavuzkurt ve yönetimini takdirle takip ediyoruz. Mevcut yayın organlarıyla kamuoyunu  bilgilendirme noktasında verdikleri emek ve özverili çalışmalarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum’’ dedi.
Başkan Yılmaz,  ‘’Gönül bağımız olan vatanını, toprağını ve bayrağını seven hiç kimseyle bizim sıkıntımız olmaz. Sayın Destici’nin de ifade ettiği üzere, söz konusu vatan olduğunda elini taşın altına koyan herkese minnettarız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilimize hizmet  etme noktasında her türlü mücadele ve göreve hazırız’’ ifadelerine yer verdi.
‘’Birlikte gündemi değerlendirme fırsatı yanında parti çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk’ ’ifadelerine de yer veren Başkan  Yılmaz,’’ Rabbim güzel ve hayırlı çalışmalarımızda sayımızı artırsın, muvaffakiyetler ve muktedir olan iktidarı nasip eylesin inşallah “dedi.
‘’Dernek olarak , mevcut basın yayın organlarımızla  elimizden gelen katkıyı sağlamaya hazırız’’ ifadelerine yer veren Başkan Yavuzkurt,’’ İlçe teşkilatınızın yapmış olduğu çalışmaları takip ediyoruz.  Malatya’ya hizmet için yapılan  her şeye  varız. Aksi olan her şeyin de karşısındayız” diye belirtti.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme