ABYB'den Engin Ceyhan'a Ziyaret

ABYB'den Engin Ceyhan'a Ziyaret


Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi, Battalgazi Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Öztürk ile birlikte Malatya'da köklü sigorta şirketi olan Engin Ceyhan 'a nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Engin Ceyhan, "Malatya'da Sigorta anlamında ciddi işler yapıyoruz. Bildiğiniz üzere Malatya deprem bölgesi .Afetlere karşı Ruhunuzdaki depremlere güler yüzümüz ile mutluluk, Evinizdeki depremlere policelerimiz ile umut olmaya devam ediyoruz.Yağışlı havalar malum başladı. Dolu Yağışlarına karşı vatandaşlarımıza policelerimiz ile umut oluyoruz.Neden Kasko diyoruz; Trafik sigortaları, araçda meydana gelecek hasarları ödemez, Cam hasarlarınızı ödemez,Kaza sonrası yedek araç vermez, Kusurlu Olmanız halinde karşı araca ödemek zorunda olduğunuz hasarın tamamını ödemez.Kısacası Engin Ceyhan sigortacılık Bir Gün değil her gün Malatyamız için nöbetçidir " ifadelerini kullandı.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, işini tam anlamıyla layıkıyla güler yüzü ile yapan ender işyerlerimizden birisidir Engin Ceyhan Sigortacılık hizmetleri.Bu anlamda özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Şahsım ve yönetimim adına bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme