Abyb'den İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Abyb'den İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Hatice ÖZDEMİR’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

   İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ,  yeni Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala  yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
    Büyüyen ve gelişen ülkelerde eğitimin birinci öncelik olduğuna dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Hatice ÖZDEMİR, bu anlamda eğitimcilere büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, “Bizler, geleceğin büyük Türkiye’sini inşa edebilmek için eğitime her zamankinden daha fazla önem vermek ve bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Ülkemizin ekonomik, bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda dünyada adından söz ettirmesi öğrencilerimizin, onları yetiştiren öğretmenlerimizin ve anne babalarımızın sayesinde olacaktır. Bizler, öğrencilerimizin yalnızca bilgi sahibi olmak için değil; bilim, teknoloji, insani değerler ve sanat gibi alanlarda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. İlimizin mevcut eğitim başarısının arttırılması noktasında eğitim camiasına önemli görevler düşmektedir.” dedi.
   Verdiği bilgiler için İl Milli Eğitim Müdürü Hatice ÖZDEMİR’e  teşekkür eden Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, çocuklarımızı geleceğe iyi bir şekilde hazırlayan öğretmenlerimizin verdiği bilgi ve birikimin hiçbir maddi değerle ölçülemeyeceğini kaydetti. Başkan Yavuzkurt,“Okullarımız, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak bizi gelecek hedeflerimize ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Eğitim ve öğretim ise sürekli olarak yenilenmeyi, gelişmeyi, değişime açık olmayı, çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alandır ve bu hayat boyu devam etmektedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim olanaklarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık olacaktır.” diye konuştu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme