ABYB'den Keskin'e hayırlı olsun ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
    Ziyarette konuşan  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Malatya esnaf camiasına, sanayi ve ticaretine önemli katkıları olan Şevket Keskin başkanımızın yapılan  Malatya Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası genel kurulunda güven tazelemesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz.
    Esnafın toplumun temel direği olduğunu belirten Başkan Yavuzkurt,’’ Şevket Keskin başkanımız aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanı olarak da Malatya’da ciddi işler yapıyor. Biz de gösterdiği gayret ve çabaları görüyor ve takdir ediyoruz. Esnafın hakkını,  sorunlarını gündeme getiren ve çözümü için emek veren  tecrübeli başkanlarımızdan biri olan Keskin ,  bugüne kadar görevini layıkıyla icra etmiş ve almış olduğu sorumluluğun bilinciyle hareket etmiştir .Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edeceği hususunda güvenimiz tamdır " diye konuştu.
      Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve aynı zamanda Malatya Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Keskin, ziyaret için teşekkür ederek, “Biz halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz ve bu şekildeki çalışmalarımız devam ediyor. Esnafın çok büyük sıkıntılar yaşadığı bir süreçteyiz. Elektrik ve doğalgaz faturaları çok yüksek geliyor. Bir esnafın lambası yanar, bir devletin lambası yanar. Esnafın lambası sönük kalırsa devletin lambası sönük kalır. İnşallah hükümetimizin de destekleri ile bu sıkıntılı günleri atlatacağımıza  inanıyorum. Fiyatlardaki istikrarsızlığın durması ve insanların önünü görmesi lazım. Şu anda esnaf sattığı ürünü tekrar yerine koyamıyor. Piyasalara bir standart gelmesi lazım. Akaryakıt fiyatlarının düşürülmesi gerekiyor. Çünkü akaryakıt fiyatlarındaki artış sadece taşıma sektörünü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor’ ’ifadelerine yer verdi. 
    ‘’Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyareti bizleri mutlu etti. Dernek bünyesindeki yayın organlarını yakından takip ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme