ABYB''den Latif Okyay'a Hayırlı olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Latif Okyay'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Yavuzkurt ,Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter olarak görevine başlayan Latif Okyay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

Yavuzkurt ,’’yaşanan büyük felaket sonrasında, Malatya’yı her yöneyle bilen ve hakim olan Latif Okyay’ın Genel Sekreter olarak atanmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bugüne kadar olduğu gibi,bundan sonraki süreçte de üstlenmiş olduğu tüm sorumlulukların üstesinden başarılı şekilde geleceğinden şüphemiz yoktur ve inancımız tamdır’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Latif Okyay ise, Malatya ve Malatyalılara en iyi hizmeti sunmak için gereken çalışmayı yapacağız ve inşallah  Malatya’yı el birliği ile yeniden inşa edeceğiz. Malatya’da şu an 4000 ‘e yakın bir konteynır eksiğimiz var ama en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşlarımızı yerleştireceğiz.’’diye belirtti. 
 

Bakmadan Geçme