ABYB'den TDP'ye Ziyaret

ABYB'den TDP'ye Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu , Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karkuş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Yapılan ziyarette ülkenin içine girmiş olduğu ekonomik kriz ve  Hükümetin başlatmış olduğu toki projesinden bahsettti. Başkan Karakuş, “Toki projesi  gerçekten çok güzel  bir proje fakat bu ekonomik krizden dolayı insanlarımız geçim derdine düşmüşken bu yükün altına nasıl girecek. Vatandaşa 2+1 ler için 2,280 tl 3+1 ler için 3,187 tl 240 ay  vadeli  borçlanmayla verilecek. Vatandaş bunu nasıl  ödeyecek asgari ücret 5550 tl gibi düşük bir rakam iken . Asgari ücret açıklandığı zaman da biz Türkiye Değişim Partisi Malatya il Başkanlığı olarak bu zammın çok yetersiz olduğu ile alakalı basın açıklaması yapmıştık açıklamamızın arkasındayız. “ dedi.
TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, “Gerçekten fiyat pahalılığının yaşandığı şu dönemlerde asgari ücretliye ,emekliye , işçilerimize , memurlarımıza yapılan zamların  yetersiz olduğunu söyledik söylemeyede devam edeceğiz .  Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş olarak Bu projenin vatandaşımızı girmiş olduğu borç batağına iyice çekmek olarak görüyorum. İnsanlarımızın hep borçlu kalması geçim derdinden başka hiçbir şey düşünememesi, Ülkenin yönetiminde yapılan yanlış politikaların görülmemesi kimsenin kendi evinin dışında düşünecek hiçbir şeyinin olmaması için hükümet gerçekten elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Gerçekten bir proje yapılacaksa Vatandaşın cebindeki parası geliri çok iyi hesaplanmalı ona uygun projeler üretilmelidir. “ ifadelerini kullandı.
Başkan Karakuş, “M.Kemal Atatürk,Cumhuriyet devrinin kendi zihniyet ve ahlakıyla donanmış basınını yine ancak Cumhuriyetin kendisi yetiştirir sözüyle hareket ederek, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığının bünyesinde olan görsel ve yazılı basın hakikaten Malatya’da cesur, tarafsız ve objektif haberleri ile takdir ettiğimiz gazeteciler arasındasınız.” Dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’a misafirperverliği için teşekkür ederek, tüm siyasi ve stk’lara aynı mesafede olduklarını dile getirdi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme