ABYB'den Vali Seddar Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın Vali Seddar Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt yaklaşık iki ay önce Malatya’da göreve başlayan Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
 Şehrimizin bir an evvel ayağa kaldırılması konusundaki hassasiyeti ve gayretini gördüklerini belirten Başkan Yavuzkurt,’’Sayın Valimizin gayreti ve rezerv alan projelerine hız veren çalışmalarını takdirle karşılıyor ve destekliyoruz.” 
 Şehrimizin toparlanma sürecinde güzel hizmetlerde bulunacağından eminiz. Devletimiz tüm imkânlarıyla Malatya’mızın yeniden inşası için seferber olmuş durumda. Kısa sürede Malatya’mızın yeniden ayağa kalkacağına inancımız tamdır’’diye belirtti.
Başkan Yardımcısı Said Yalçın ise, Vali Yavuz’a görevinde başarılar dileyerek, “Valimizin Malatya’nın kalkınması ve gelişmesi için yapacağı çalışmaların şehre büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine bu önemli görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu
Malatya Valisi Seddar Yavuz’da göreve geldiği günden itibaren barınma sorununa öncelik vererek rezerv alan projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını belirtti.
Vali Seddar Yavuz ,“ Malatyalılar sabırlı olsunlar ve yapılan çalışmalara engel olmasınlar. Kararlıyız, kaynağımız var, projelerimiz hazır, yapacak gücümüz ve irademizde var. 7 bine yakın konutu kısa sürede tamamlayacağız. Kırsal kesimde yapılan deprem konutlarının alt yapı sorunlarını da Valilik olarak üstlendik. Bu alanda çok iyi çalışmalar yapılıyor. Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız’’dedi.

ABYB'den Vali Seddar Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bakmadan Geçme