Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği projesi Başlıyor

6 Şubat depremleri ile Malatya'nın yerle bir olması sonrası, Ülkü Ocakları'nın depremzede çocuklarına yönelik aktiviteleri devam ediyor..

6 Şubat depremleri ile Malatya’nın yerle bir olması sonrası, Ülkü Ocakları’nın depremzede çocuklarına yönelik aktiviteleri  devam ediyor..
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül , 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin hemen ardından tüm depremzedelerin yanında olarak, taraflı tarafsız tüm vatandaşların takdirini almaya devam ediyor.
6 Şubat’tan bu yana depremzedeleri yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları, depremzede çocuklarımız için her hafta  farklı konteyner kentlerde ‘Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği’ projesini başlatıyor.. Konu ile ilgili Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül;
“Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak deprem felaketinden bugüne hiç yalnız bırakmadığımız çocuklarımız için “Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği” projemizi başlatıyoruz.
Her hafta farklı bir konteyner kentte gerçekleştireceğimiz çeşitli ikramlar ve aktivitelerin yapılacağı etkinliğimize tüm aileler ve çocuklarımız davetlidir.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme