• Haberler
  • Eğitim
  • Adalet MYO'da Dereceye Giren Öğrencilere Diplomaları Verildi

Adalet MYO'da Dereceye Giren Öğrencilere Diplomaları Verildi

İnönü Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) dereceye giren mezun öğrencilere plaket ve diplomaları düzenlenen törenle takdim edildi.

İnönü Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) dereceye giren mezun öğrencilere plaket ve diplomaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Adalet Meslek Yüksekokulu’nda Ümit Özçelik birinci, Buket Hazal Aydın ikinci,  Yusuf Esenkuş ise üçüncü oldu.

Kurum makamında tören öncesi konuşan Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Buğra Tahtalı, mezun olan öğrencilerin önemli bir bölümü bitirdiklerini söyledi. Mezun öğrencileri tebrik eden Tahtalı “Önemli bir bölümü bitirip mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bir sonraki kariyer hedefinizde hukuk fakültesine dikey geçiş yaparak öğrencilik hayatınıza devam edersiniz. Bunun bir virgül olduğunu düşünüyorum. Kurumumuzun kapısı sizlere her zaman açıktır. Hayatınızın bundan sonraki kısmında başarılar dilerim.” dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomaları verildi. Dereceye giren öğrencilerden Buket Hazal Aydın törene katılamazken Ümit Özçelik ve Yusuf Esenkuş’un plaket ve diplomaları Müdür Dr. Öğr. Üyesi Murat Buğra Tahtalı ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kasım Uğur Karataş tarafından takdim edildi. 

Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı tören,  fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme