Afyonkarahisar Müftülüğü önünde protesto etmek istedi

Afyonkarahisar Müftülüğü önünde protesto etmek istedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, cuma hutbesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmayan Diyanet’i, Afyonkarahisar Müftülüğü önünde protesto etmek istedi. Ümit Özdağ’ın Müftülük binası önündeki protestosu polis tarafından engellendiği için Afyonkarahisar Zafer Meydan’ında basın açıklaması yaptı.

‘’Bu adam Diyanet İşleri Başkanı da değildir’’

Özdağ : ‘’Bugün 26 Ağustos Türk Ordusu’nun Afyonkarahisar’da Yunan Ordusuna karşı büyük taarruzu başlattığı günün 100’üncü yılındayız. Bu taarruzun gerçekleşmesinin 100’üncü yıl dönümünde Cuma hutbesinde diyanet işleri başkanlığı Mustafa Sabri zihniyetine sahip olduğu için ne Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını andı ne de 26 Ağustos’ta 1071’de Romen Diyojen’in ordusunu Malazgirt’e tarihe gömen Sultan Alpaslan’ın adını ağzına almamıştır. Metnin içinde bu zaferi kazanan büyük Türk Milleti’nin adı da yoktu. Diyanet İşleri Başkan’ı Türk Milletine karşıdır. Diyanet İşleri Başkanı Türk tarihine düşmandır, Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmandır. Bu adam Diyanet İşleri Başkanı da değildir. ‘’ifadesinde bulundu.

"Senin İslam’a Verdiğin Zararı Bir Tek Recep Tayyip Erdoğan Vermiştir"
‘’Duyduk ki İngiltere’de Londra’da ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya hazırlanıyor. Allahtan kork. Gerçekten Müslüman olsanız İslam’ın son büyük taarruzunu yöneten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anarsınız. Ama sizi kimse rahmetle anmayacak. Bu ne biçim bir ahlaksızlıktır. Sizin yüzünüzden, sizin bu yobazlığınız yüzünden, iktidar yanlılığınız yüzünden camileri iktidar Partisi’nin arka bahçesine çevirmeniz yüzünden millet Cuma namazına gitmiyor artık. Anadolu’da 20 senede olmadığı kadar ateizm ve deizm sizin yüzünüzden gelişti. Ey diyanet işleri başkanı olan adam bil ki sen Sovyetler Birliği’nde ateizmi geliştirme derneği başkanının yapmış olduğundan daha fazla ateist yetiştirdin! Deist yetiştirdin. Senin İslam’a verdiğin zarara bir tek Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Allah Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Sultan Alparslan’a rahmet eylesin. Ruhları şad olsun. ’dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme