Ahde Vefa İmandandır..

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yiğitler depremin ilk dakikalarından itibaren göstermiş oldukları özveri tüm Malatyalıların hafızasında kalmış ve her daim takdir edilmiş ve edilmeyede devam etmektedir.

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat'ta yaşanan ve yüreklerimizi kavuran depremlerin üzerinden tam 4 ay geçti. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yiğitler depremin ilk dakikalarından itibaren göstermiş oldukları özveri tüm Malatyalıların hafızasında kalmış ve her daim takdir edilmiş ve edilmeyede devam etmektedir.
6 Şubat’ta yaşanan büyük afetin ilk dakikalarından itibaren depremzedelerimizin yanında olan, her mahalleye, her köye, her mezraya, her ilçeye kavuşan ve her kesimin takdirini alan, dualarını alan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül’den, Ah De Vefa örneği…
Deprem döneminde biriktirmiş olduğu kumbarasını depremzedelerin ihtiyacını karşılamak için, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığına gönderen Emine teyzeyi ziyaret eden Başkan Şengönül bir kez daha gönüllere girdi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül sosyal medya kişisel sayfasında , “Deprem döneminde biriktirmiş olduğu kumbarasını depremzedelerin ihtiyacını karşılamak için bizlere gönderen Emine teyzemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. 
Ahde Vefa İmandandır” dedi.

İŞTE EMİNE TEYZENİN NOTU:

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ayrıca deprem sonrası tüm şehit ailelerini de ziyaret ederek sıkıntılarına ivedi bir şekilde çözüm bulmakta. 

Bakmadan Geçme