AK Parti İl Başkanı Namık Gören'e ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti Malatya İl Başkanlığı makamında gerçekleşen ve Başkan Filiz Yavuzkurt’un  Başkan Gören’e 6 Şubat ‘da yaşanan deprem sonrası vatandaşın yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgilendirmede bulunduğu ziyarette, Malatya’nın yeniden inşası ,barınma sorunu,göç ,gençlik ve genç işsizlik hakkında  görüş alışverişinde bulunuldu.
Malatya'nın biran önce  eski günlerine kavuşması ve depremin izlerinin  silinmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ,’’Şehrimizin yeniden inşası için yapılan çalışmaları yakından  takip ediyoruz. Özellikle Barınma sorununun kısa sürede çözümlenmesi büyük önem taşıyor. 6 Şubat depremlerinin ardından fazlasıyla göç veren İlimizde esnaf ve vatandaşın sıkıntısı devam ediyor. İş yapamayan esnaf ,barınma sorunu devam eden vatandaş ,işsizlik ve özellikle genç işsizlik gibi  sıkıntılar devam ettiği sürece göç vermeye devam edeceğiz. Bir yandan nitelikli göç verirken bir yandan da çok fazla göç alıyoruz. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bir şehrin yeniden inşası elbette kolay değil. Umuyoruz ki birlik beraberlik ruhuyla Malatya'mızı eski günlerine yeniden kavuşturacağız" dedi.
Başkan Yavuzkurt sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören'e teşekkür etti.
  AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ise,6 Şubat depreminden sonra "Söz ve eylem birliği içerisinde Malatya'da depremin izlerini siliyoruz, silmeye de devam edeceğiz’’dedi.
Başkan Gören,’’ Biz çalışmaya Malatya için üretmeye, Malatya için gayret göstermeye, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ayağa kalkması için teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile milletvekillerimiz ile var gücümüzle çalışmaktan asla taviz vermeyeceğiz’’ifadelerine yer verdi. 

 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gören, ziyaret dolayısıyla Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti 

Bakmadan Geçme