AK Parti'li Ahmet Durmuş'dan ABYB'ye Ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mühendis Ahmet Durmuş, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mühendis Ahmet Durmuş, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
31 Mart’da yapılacak olan Yerel seçimlerde, AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Mühendis Ahmet Durmuş, basın konteyner’larına gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Durmuş,’’ “Biliyoruz ki Malatya'nın kaybedecek bir saniyesi bile yoktur’’dedi.
 “Malatya’nın ,yapısal, ekonomik ve toplumsal kalkınması ve yeniden şekillendirilmesi adına çıktığımız bu yolda Malatya’yı birlikte tesis edeceğiz’’ifadelerine yer veren Durmuş,’’Malatya’nın içerisinde bulunduğu güç durumdan bir an önce çıkabilmesi, ortak akılla mümkündür. Coğrafi konumu itibariyle Doğu ile Batı'nın kesişme noktasında bulunan Malatya, gelişime en açık olan illerden birisidir. Sağlıklı bir yapılaşma ve doğru bir kentleşme, Malatya için vazgeçilemez bir önceliktir. Bu süreçte ulaşım, konut, yeşil alanlar, ticaret ve altyapıda Malatya'mızın ihtiyaçlarına cevap veren; çevresel sürdürülebilirliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği gözeten daha yaşanabilir, güvenli bir kenti imar etmek istiyoruz. Malatya'nın 50 yıllık planını oluşturarak bu plan doğrultusunda yeni bir kent modelini ortaya koyacağız’’şeklinde konuştu.
Durmuş, ‘’Malatya'nın tesisi için gelişim ve kalkınmayı hedef alan Deprem Yönetimi, Deprem Sonrası Yeniden Yapılanma, Kent ve Ulaşım, Sosyo-Ekonomik Belediyecilik İle Ekonomi Ve Kalkınma Başlıkları Altında 5 tema olarak çalışmalarımızı ve bu doğrultuda projelerimizi hazırladık. Ayrıca ,toplumumuzun en kıymetli hazineleri olan yaşlılarımız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz , engelli vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için insan odaklı projelerimizi birer birer devreye alacağız’’diye belirtti. 

Bakmadan Geçme