AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan ABYB'ye ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan ABYB'ye ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti yöneticileriyle birlikte  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.        Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ile istişarede bulunan çalık, basının önemine dikkat çekti ve Malatya'nın ulusal anlamda daha fazla sesinin duyurulmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. 
    Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, derneğin çalışma sistemi, işleyişi, kuralları, yazılı basın ve internet medyası ile ilgili kurumsal çalışmalar gibi konularda bilgi verdi. 
     Çalık “Malatyalılar AK Parti iktidarına her seçimde büyük bir destek verirken, Malatya’ya büyük yatırımlar istedi. Bizde AK Parti olarak önemli yatırımları Malatya’mıza kazandırdık. Malatya’daki tüm seçilmiş Milletvekili arkadaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile bu güne kadar Malatya’ya yapmış olduğumuz yatırımları nasıl daha fazla üzerine çıkabiliriz konusunu tartışmalı ve hayata geçirmeliyiz. İnşallah bu sinerjiyi yakalamak içinde çok ciddi bir çaba sarf edeceğiz” dedi.
     Çalık,’’ Doğru, güvenilir, tarafsız ve ilkeli haberciliğiyle Malatya’nın sayılı yayın organları arasında olan, kamuoyunu bilgilendirme noktasında üstlenmiş olduğu sorumluluğun bilinciyle görevini icra eden  Abyb Yönetimi ve yayın organları  imtiyaz sahiplerini  tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.
     Başkan Yavuzkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve  parti yöneticilerine  teşekkür etti.
    Yavuzkurt “hiç bir başarı  şans ile değerlendirilemez. Ak Parti’nin başarısı daima halkla iç içe, birlik ve beraberlik içinde olmasıdır. Bunun örneğini Malatya’mızda fazlasıyla görüyoruz. Milletvekillerimiz  halkın mevcut  sorunlarını ilk ağızdan dinliyor ve çözüm noktasında da gereken gayreti sarf ediyorlar. Başarının sırrı bu olsa gerek” şeklinde konuştu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme