AKÇADAĞDER Basın mensuplarıyla bir araya geldİ

Akçadağ Dayanışma Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle program düzenlendi.

   Dernek binasında gerçekleşen ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı programda Başkan Maskar,’’Malatya’da faaliyet gösteren yerel basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

    Gazetecilerin demokrasinin temel unsurlarından birisi olduğunu belirten Başkan Maskar,“ Bugüne kadar gördüğümüz kadarıyla İlimizde  basın, kalemi bakımından çok güçlü bir şekilde var. Bunun Malatya  açısından bir şans olduğunu düşünüyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle güzel işlere imza atacağız. Kamuoyunun doğru ve objektif bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan gazeteciler, bir memleketin kalkınmasında da önemli rol oynarlar. Yapıcı eleştirileriyle de her zaman yanımızda yer alan ve eksikliklerimizi görmemize neden olan gazeteciler, yaptığımız hizmetlerin kamuoyunun tamamına ulaşmasında da büyük gayret gösteriyorlar. Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, halkın fikirlerini ve milletin iradesini ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır. Bu çerçevede; her koşulda sorumluluk duygusu ile fedakârca hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi önemli bir görevi üstlenen ve mesleğini hakkıyla yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum’ ’dedi.

Malatya'da adından söz ettiren  ,yaptığı çalışmalar ve projelerle dikkatleri üzerine çeken Malatya'nın önemli derneklerinden Akçadağ Dayanışma Derneğinin Genel Merkez olması yönündeki çalışmaları hakkında da kısaca bilgi veren  Başkan Maskar , ‘’Genel Merkez süreci tamamlandıktan sonra uygun görülen yerlerde liyakatlı, donanımlı, Akçadağ’a katkısı olabilecek az laf çok iş yapabilecek isimlerle Şube çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Böylelikle Daha güçlü bir yapıya kavuşacak olan Akçadağ Dayanışma Derneği İlçesi ve hemşerileri için büyük hizmetleri de yapacak duruma gelecektir’’ şeklinde konuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen program, Akçadağ pilavı ve çeşitli ikramların ardından sona erdi

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme