Ali Kazgan MHP kadrolarına mı katılacak..?

Ali Kazgan MHP kadrolarına mı katılacak..?

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bağımsız Aday olarak Malatya Akçadağ ilçesi Belediye Başkan adayı oldu. 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ali Kazgan’ın MHP’den Akçadağ ilçesinde Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği kulaktan kulağa söylenmekte. MHP Kadrolarına geçtiğimiz seçimlerde de sık sık adı geçen Ali Kazgan,cumhur ittifakının adayı olmasına karşılık MHP’ye katılamamış, bağımsız aday olarak Akçadağ’da tarih yazarak belediye başkanı olmuştu.
Milliyetçi Hakeret Partisi’nin yaklaşan yerel seçimler öncesi hummalı çalışmaları da devam etmekte. Yerel seçimlerde MHP, Akçadağ’ın yanı sıra Cumhur İttifakı olarak kendi kadrolarındaki adaylarla yola devam edeceği, Metropol belediyelerden birini ve iki ilçe olmak üzere, belediye başkanlıkları için ortağı AK Parti ile masaya oturacağı açıklanmakta.
Malatya’da ülkücülerin MHP Malatya’dan istediği en az iki ilçe ve metropol belediyelerden birinin olmasından yana. Önümüzdeki aylarda İlçe kongrelerini tamamlanmasından sonra AK Parti ile geçtiğimiz dönemde olduğu gibi ortak aday üzerinde çalışmalarına başlayacağı bildirilmekte.
ALİ KAZGAN KİMDİR.
01.02.1961 Malatya doğumlu, evli ve iki çoçuk babası. ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya Merkezde, yüksek öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal bilgiler Fakültesi`nde tamamladı.1984 yılında Malatya kaymakam Adayı olarak başladıği Mülki idare Amirliği mesleğinde Çorum-Bayat, Batman-Sason Erzurum Köprüköy Amasya-Taşova, Antalya-Gazipaşa ilçelerinde kaymakam, Kahramanmaraş,Aydın ve İstanbul illerinde Vali Yardımcısı olarak görev yaptı. 2006-2008 yıllarında Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttü. 2011 yılı Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Partiden Malatya Milletvekili aday adayı oldu.2013 yılında atandığı Ankara Vali yardımcılığı Görevinden ayrılarak Malatya Akçadağ Belediye Başkanı oldu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme