ABYB'den Karataş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

ABYB'den Karataş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu, Battalgazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atanan Yaşar Karataş'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette bir konuşma yapan ABYB Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “ Yıllardan berli Battalgazi Belediyesinde başarılı çalışmalarından dolayı her kesim tarafından takdir edilen Yaşar Karataş müdürümüze hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Belediyenin hemen hemen her şubesinde başarılı ve özverili çalışmalarını takdir ettik. Kültür Müdürlüğündeki çalışmaları bizim nazarımızda harikaydı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne ataması gerçekleştirilen Yaşar Karataş'a başarılar diliyoruz. “ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlık İşleri Müdürü Yaşar Karatal ise, “ABYB'nin bünyesinde olan yazılı ve görsel yayınlarını takdir ile takip ediyoruz. Şeffaf, tarafsız, Cesur haberleriniz Malatya'da takdir edilmektedir.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder bey'in talimatları ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atamam gerçekleşmiştir. Bana güvenden dolayı sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Allah'ın izni ile burada başarılı çalışmalarımızı muhtarlarımız ile birlikte, tüm basın camiasıyla sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme