ABYB'den MHP Kuluncak İlçe Başkanlığına Ziyaret

ABYB'den MHP Kuluncak İlçe Başkanlığına Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kuluncak İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, “6 Şubat depreminde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Büyük afette Kuluncak İlçemiz fazla hasar görmemekle birlikte yaklaşık 400'e yakın binamızın ağır hasarlı olduğunu açıklamak isterim. Göç veren değil göç alan bir ilçeyiz. 6 Şubattan bu yana Kuluncak ilçemiz güvenilir olması münasebetiyle göç aldık. Malatya'da en az hasar alan ilçelerin başındayız. Şu ana kadar MHP Kuluncak ilçe yönetimimiz vatandaşlarımızın yanında olduğu gibi, her türlü sorunu ivedi bir şekilde çözmek adına yoğun çaba sarf ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.
Başkan Kılıç, “ MHP Kuluncak olarak son 4 yılda oy potansiyelimizi yüzde yüz artırdık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey'in emrinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekte ve her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Yardımlarımız devam etmektedir. Her türlü desteği Kuluncak'lı hemşerilerimize sunmaktayız. Parti binamız her gün sabah açılır, akşam mesai bitimine kadar açık kalmaktadır. Hemşerilerimiz MHP'ye olan güvenci bugünde devam etmekte ve bu güven karşısında daha bir şevkle işimize odaklanmaktayız. Demokrasi ve hukuk ilkeleri çerçevesinde milletin takdir ve tercihiyle yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra 28. Dönem TBMM'nin tecelli ettiği ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin teşekkülünün sağlanmış bulunmakta. 31 Mart 2019 sonrası zillet ittifakı partilerinin yönetimine geçen belediyelerin adeta Fetret Devri'ne mahkumiyetle birlikte, bu belediyelerin hizmetle mükellef oldukları şehirler ve bu şehirlerde mukim aziz vatandaşlarımız çaresizliğe ve ilgisizliğe terk edilmişlerdir. Emanet zayi olmuş, CHP'li ve diğer muhalif partili belediye başkanları üstlendikleri görevleri taammüden ihmalin yanı sıra genel siyasetin meçhul tartışma ve polemiklerinin çıkmaz sokağına hapsetmişlerdir. Türk demokrasi ve siyaset tarihi, yerel yönetimlerde vasat bulan vaki ve vahim dağınıklığa, üstelik atalet ve acziyete bugüne kadar hiç tanık olmamıştır. Zira çarpıcı gerçekler ayan beyan karşımızdadır. CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir.” Dedi.
Yerel seçimlere MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve ilçe başkanları ile birlikte el birliği ile yeniden Cumhur İttifakı'nın yerel yönetimlere çöreklenen bozguncu anlayışın milli güvenliği ve toplumsal huzuru sarstığı kanaatinde olduğunu belirten Kılıç, "2024'e doğru diyar diyar Anadolu" temasıyla hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ettiğini, Hedefimiz, istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşmaktır, merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol almaktır, aklın yolu bir, genelden yerele birlik, ülkede, yönetimde dirlik oluşturmaktır, ayırmadan ayrışmadan yerelde iktidar, ülkede istikrar sağlamaktır, yönetimde istikrar daha güçlü istikbaldir, yeni yüzyıl lider Türkiye, üretken belediyedir, güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediyedir." ifadelerini vatandaşlara bilgisine sunulduğunu açıkladı.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç'a teşekkür ederek, Yerel seçimler öncesi başarılar diledi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme