ABYB'den Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine ziyaret

ABYB'den Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “STK'larımıza önem veriyoruz, Yeter ki güzel işler yapsınlar ve yine önemli projeler yapsınlar, Bizlerde yerelde ve ulusal bazda basın mensubu olarak her zaman olduğu gibi destek verelim. Tabi ki yapılan bu güzel çalışmalar Ülkemiz ve Malatya'mız için çok önemlidir. Vatanseverler Derneğinin yaptığı çalışmaları takip ediyoruz, Gerçek'ten güzel işler yapıyorlar. Bu yapılan önemli ve güzel çalışmaların devamını diliyoruz” dedi.
Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkından bilgiler verirken şöyle dedi. Bizler derneğimizi kurarken ben değil ve biz dedik, Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yola Malatya'mıza faydalı işler yapmak için çıktık. Derneğimiz tarafından yapılan çalışmalarımız devam etmektedir. Bizler ekibimizle bu yola çıkarken, Beş yılda 44 projeyle yola çıktık. İnşallah bu beş yıl içinde hedeflediğimiz 44 projeyi sırasıyla hayata geçireceğiz. Derneğimizin yönetimimizde, çok kıymetli, değerli ve tecrübeli başkan vekilimiz, Başkan yardımcılarımız vardır. Yine derneğimiz tarafından gençlik kollarımızı kurduk ve gençlerimizde kendi dallarından çalışmalar yapıyorlar ve bizlerde yönetim kurulu olarak her zaman yanlarında olduğumuzda, destek oluyoruz. Bizler dernek çalışmalarımızda yapılacak çalışmaları yönetim kuruluyla görüşerek ve istişareler yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme