Ağbaba ' Yeni yılın sağlık, ve kardeşlik getirmesini diliyorum'

Ağbaba ' Yeni yılın sağlık, ve kardeşlik getirmesini diliyorum'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2023 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, “6 Şubat depremlerinin acısını hala derinden yaşıyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da bin 237 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini hatırlatan Ağbaba, “Bir kez daha hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Onların acısı hala çok taze. Yakınlarını kaybedenler, evleri yıkılanlar, yaşadıkları şehir yerle bir olanlar 2024'e eksik, hüzünlü ve umutsuz giriyor.” ifadelerini kullandı.
Veli Ağbaba, 2023 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, “Emekçiler kaybetti. Eğitimciler, öğrenciler, sağlıkçılar kaybetti. Türkiye, huzurunu, birliğini, dayanışma duygusunu kaybetti. Ülkemizin içinde bulunduğu gerilim dolu siyasi atmosfer, ekonomik zorluklar, geçim sıkıntısı, gelecek endişesi, insan hakkı ihlalleri bizleri nefes alamaz noktaya sürükledi” dedi.
2024'ün umudun yeşereceği bir yıl olacağını, her başlangıcın, her yola çıkışın umut dolu olduğunu belirten Ağbaba, 2024'ü güzel ve aydınlık yarınlara duydukları özlemle karşıladıklarını belirterek; “Yeni yılın her gününü güzelleştirmek ve özgürce yaşanan bir Türkiye yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Türkiye'nin ve hemşerilerimin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Bülten

Bakmadan Geçme