Ankara'da Malatyalıları Birleştiren Güç

Ankara'da Malatyalıları Birleştiren Güç

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği Başkanı Battal Yıldız ve yönetim kurulu Ankara'da Malatyalılara ev sahipliği yapıyor. Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği yolu Ankara'ya düşen herkesin evi ve ilk uğrak yeri.
Başkan Yıldız Ankara'da düzenlenen bütün programlarda yönetimi ile birlikte en üst düzeyde herkesin takdir ettiği çalışmalara ev sahipliği yapıyor.
Ankara Malatyalılar Dernekler Başkanı Battal Yıldız yapmış olduğu açıklamada “biz siyaset üstü bir derneğiz ve bütün Malatyalılara Malatyalı üst kimliği ile yaklaşıyoruz. Malatya sevdası ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kimseyi ayırmadan ve ötekileştirmeden herkese eşit şekilde Malatyalı kimliği ile yaklaşıyoruz. Biz insanları ayrıştıran değil birleştiren bir derneğiz. Çalışmalarımızı da bu anlamda yürütüyoruz. Malatya'da gelen herkese ama herkese kapımız açık.
Geçtiğimiz günlerde Ankara'da düzenlen Yolu Malatya'dan Geçenler programı kapsamında 25 derneğimizle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'la bir toplantı geçekleştirdik. Başkanımız toplantıya katılan bütün dernek başkanlarını tek tek dinleyerek ilçelerde ve köylerdeki sorunlar için çözüm sözü vererek notlarını aldı. Başkan Gürkan zaten kimseyi ayırıp ötekileştirmeden hizmetleri herkese eşit bir şekilde götürmenin gayreti içinde. Selahattin Başkan bütün dernek başkanlarına başarılar dileyerek ayrıca Başkan Battal Yıldız'a başarılı organizasyonlarından dolayı teşekkür etti.
Bizde başkan Gürkan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledik” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme