Arapgir'de Gaziler Günü Kutlama Töreni Gerçekleştirildi

Arapgir'de '19 Eylül Gaziler Günü' etkinlikleri kapsamında Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde çelenk töreni gerçekleştirildi

Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran Kahraman Gazilerimizi yad etmek üzere ‘'19 Eylül Gaziler Günü'' etkinlikleri kapsamında Arapgir'de Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde çelenk töreni gerçekleştirildi.
Atatürk Anıtı ve Büstüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulması, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'mızın okunması, J. Asbçvş. Mert KOCATAŞ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile tören sona erdi.
Törene, Arapgir Kaymakamı Fikri BADİOĞLU, Arapgir Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU, Hakim Furkan ÖZBEK, Garnizon Komutan v.Mu. Yb. Murat KIVRAK, , kurum amirleri, STK başkanları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Bülten

Bakmadan Geçme