Ayşe Ece Budan 'Helallik' İstedi

Himyaç- Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan İlimizde görev yapan Başta Vali olmak üzere Belediye Başkanları, ve tüm bürokratlardan helallik istedi.

Himyaç- Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan İlimizde görev yapan Başta Vali olmak üzere Belediye Başkanları, ve tüm bürokratlardan helallik istedi.
6 Şubat depreminde ve hemen akabinde ilimizde görev yapan tüm belediye başkanları ve bürokratlarında kendi ailelerinin ve yakın akrabalarının da depremzede olma pozisyonlarını göz ardı edip canla başla çalıştıklarını ifade ederek, yapılan tüm çalışma ve gayretler için hem teşekkür etti ve helallik istedi.
Budan,” Valimiz Hulusi Şahin, in depremin ilk saatlerinden itibaren gerek koordinasyon merkezinde gerekse sahada halkı ile birebir diyalogda olan ve yönlendirmeler noktasındaki başarı çaba ve gayretlerini görmezden gelmek mümkün değil deprem sonrası ilimizin tekrardan imarı noktasındaki projeleri bu bağlamda Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN, zaman mefrumu gözetmeksizin yaptığı çalışmaları memleketimiz için büyük bir kazançtır. Bu süreçte özellikle çalışmalar noktasında Malaryamızdan hiç ayrılmadan canla başla çalışan Malatya Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Hatice Özdemir'e karşı yapılmış olan karalama kampanyasına çanak tutan ve bunu yazan şahısların Malatyalı olduğuna inanmıyorum hiç bir Gerçek Malatyalı zihniyeti her ne olursa olsun hiç kimseye belden aşağı üslup kullanmaz eleştiriler sadece hizmetlere binayen yapılır bu algıyı oluşturanlar esefle kınıyorum açıklamasında bulundu. Görevin kadını erkeği olmaz hiç kimsenin belden aşağı konuşma hakkı yoktur ve olamaz. Sayın Milli Eğitim Müdüremiz karşı Süslü H...... gibi üsluplar kullananların karşılarında bir Anne ve hanımefendi olduğunu bilmelerini hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum” dedi.
Himyaç Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan Algı operasyonu yapanlar her kim olursa Olsun top yekün bu alışkanlık lafından vazgeçmeleri gerektiğini dile getirdi.
Yaşadığımız acının zaten tarifi yok iken çamuru bırak toplumsal imara bak diyerek Memlekettin akil insanlarına sivil toplum kuruluşları'na sesleniyorum diyen Budan, “Malatyanın şehir gönüllülerine sesleniyorum ilimiz için mücadele eden Belediye başkanılarımıza ve bürokratlarımıza sahip çıkmanın zamanı ve herkesi göreve davet ediyoru. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkanın ve diğer belediye başkanlarının da depremin ilk saatlerinden beri emniyet mensupları, askerlerimiz, öğretmenlerimiz tüm kamu görevlilerimiz ile birlikte koordinasyon merkezinde, sahada yapmış oldukları çalışmaları yakinen takip eden bir sivil toplum kuruluşu başkanı ve bir anne olarak hepsine ayrı ayrı teşekkür eder yapılan anlamsız algı ve karalama kampanyalarından dolayı hepsinin haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. “ifadelerini kullandı.
Binlerce insanımızın can kaybı olduğu böyle bir felakette mal kaybının çok da önemli olmadığı kanaatindeyim diyen Ece Budan,
“Depremde Malaryada sadece şov amaçlı paylaşım yapanlar ve sahada olduğunu iddia edenler bakın kayboldu ve sadece karalama kampanyası yapıyorlar sahada kim var devlet var millet var ve bu millet bunları çok iyi görüyor devletine ve bürokratlarında sahip çıkacaktır kanaatindeyim.Benim Müdürüm benim bürokratım devri bitmiştir bu saatten sonra Malaryaya hizmet veren tüm idarecilere sahip çıkmanın vakti gelmiştir ve geçiyor. “dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme