Bakan Yardımcısı Madak'tan Muhtarlara ziyaret

Bakan Yardımcısı Madak'tan Muhtarlara ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, ve üyelerini ziyaret ederek sıkıntılar hakkında bilgi aldı.
Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci yaptığı açıklamada; “Malatya'da yaşanan 6 şubat depraminden bugüne kadar ilk defa muhtarlarla bir araya gelerek istişare eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak'a çok teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan Demirci , “Muhtarlar olarak bizlerin nasıl seçmenlere karşı sorumluluğumuz var ise, bu şehrin yetkilileri sivil toplum kuruluşlarının hatta bu şehri dolaşan bakanlarında sorumluluğu var. ilk defa bu şehrin sivill toplum kuruluşlarını ve Muhtarları ziyaret ederek bizleri ne kadar önemsediğini gösteren bir bakan yardımcısı gördük. Umarım bu bir başlangıç olur. Sayın Cumhurbaşkanımız depremden bugüne kadar ilgi ve alakalarını depremzedeler üzerinden hiç eksik etmedi. Ayni hassasiyeti diğer bakanlarımızdan da Umarım görürüz. Buradaki amacımız yıkılan şehrimizin yeniden ayağa kısa sürede kaldırıp katkı sunmak ve vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını, en aza indirmek.
Bu süreçte yanımıza ilk gelen bakan yardımcısı Sayın Madak bakanımıza çok teşekkür ederiz, bundan sonrası içinde diğer bakanlara örnek olmasını temenni ederiz.” İfadelerini kullandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme