Başkan Kaya: Birlik ve Beraberlik Sağlanmalı…

Başkan Kaya: Birlik ve Beraberlik Sağlanmalı…

Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Anadolu Basın Yayın Birliği Başkan Yardımcısı ve Malatya Cadde -Pusula Malatya Haber sitelerinin sahibi Said Yalçın'ın sorularına açık yüreklilik ile cevap Verdi…
ABYB Malatya Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçın ve Hak İş Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı adaylarından Ahmet Bayduz ve ekibi ile birlikte Malatyaspor Derebeyleri taraftarlar derneği başkanı Ender Kaya ve ekibine nezaket ziyaretinde bulundu. Futbol dolu sohbetin geçtiği nezaket ziyaretinde, Başkan Ender Kaya bir çok konuda açık yüreklilik ile sorulara cevap Verdi.
Sendika Başkan adaylığında Ahmet Bayduız ve ekibine başarılar dileyen Kaya, “Ahmet Bayduz Malatya'da sevilen ve sayılan isimlerden birisidir.. Çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Ve inanıyorum ki zorlu ve meşakketli yolda başarı ile çıkacaktır. Ekip sağlam. Başarılar diliyorum .” dedi.
ABYB Malatya Şube Başkan Yardımcısı ve Malatya Cadde Pusula Malatya Haber sitelerininde imtiyaz sahibi Said Yalçın nezaket ziyaretinde Başkan Ender Kaya'ya yönelttiği soruları açık yüreklilikle cevapladı. Takım olarak zor bir sezonu geride bıraktıklarını kaydeden Kaya,''Bu sezon sıkıntılı bir süreç geçti. Depremdir, pandemidir üst üste aldığımız maliyetler, ayarlasan bu kadar olumsuzluk bir araya gelmezdi. Büyük zaferler üst üste gelen olumsuzluklarla ortaya çıkar. Önemli olan geçmişten ders çıkarabilmek hatalarımızı görebilmektir” dedi.
Birlik ve beraberliğin sağlanamadığı son 4 sezonda zorlu süreçleri geride bıraktıklarını hatırlatan ABYB Malatya Şb Başkan Yardımcısı Yalçın, Birlik ve beraberlik için derneğin ne gibi faaliyetleri üstlendiği sorusuna Başkan Kaya, “ Soru hakikaten kayda değer bir soru. Bu konuda sizzler gibi bizlerde hayıflanıyoruz. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek hakikaten dürüst, çalışkan ve hakikaten Malatyaspor sevdalısı. Nitekim yönetimde çektiği eksiklikler kendi,sini fazlasıyla zor durumlara sokmakta. Mesela bir başkan kulübün her şeyi ile ilgilenmez. İlgilenirse iyi niyetle ilgilenir ama, zorluklar peş peşe gelir. Bir defa yönetimi tam anlamıyla halletmesi gerekiyor. Akabinde Adil Başkanla görüştük.. Birlik ve beraberliğin sağlanması aslında o kadar da zor bir olay değil. Ligler başlamadan Adil Başkanla birlikte şehrin çeşitli yerlerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğiz. STK ları mutlaka ziyaret edeceğiz. Şehrin tüm mahallelerine her hafta olmak kaydıyla Adil Başkanla birlikte girmek istiyoruz. Adil Gevrek Başkan zorlu süreci hem taraftarlarımıza hemde Malatyalı hemşehrilerimize haftada birde olsa lig bitimine kadar iyi gitsede takım kötüde gitse sürdürmek kaydıyla bu önemli adımı atacağız. Özellikle istişarelerde şehrin ileri gelenleri ile sürdürmemiz ve ikili diyaloglarda devamlılık getireceğiz. “ dedi.
SEVDAMIZ MALATYA
Derneğin genç taraftarları uyuşturucudan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak adına ellerinden gelen tüm çabayı sarfettiklerini dile getiren Başkan Kaya, “ Derneğimizi bir kültür yeri olarak hazırladık. Kütüphanemiz mevcut. Ve akabinde genç taraftarları nasıl yönlendirirsen bizden sonraki nesillerde o şekilde yürütür düşüncesindeyiz. Bizlerde genç taraftarlara öncelikle uyuşturucudan uzak durmaları konusunda uyarılarımız ve tecrübelerimizi anlatıyoruz.Bu konuda İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren ile devamlı irtibat halindeyiz. Ercan Dağdeviren Müdürümüz hakikaten Malatya için büyük şans. Yürekli ve akabinde her daim aradığımızda direk ilgilenen mükemmel bir insan. Kendisine derneğim ve tüm taraftarlar grubu olarak teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
GELİN TEK YÜREK OLALIM…
Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Liglerin başlamasına az bir süre kala tüm Malatyaspor taraftarlarına seslenerek, “ Sevdamız madem Malatyaspor. Aşkımız madem Malatyaspor. Gelin tek yürek olalım. Bugüne kadar Adil Gevrek başkanın hataları olmuştur. Ama şunu samimi duygularımla söylüyorum k,, gerçek bir Malatyaspor sevdalısı. Bugüne kadar taraftarlar derneğinden birisini aramamıştır gelin beni karşılayın şeklinde. İyi niyetli bir başkan buna inanın.. Bizde iyi niyetimiz ile bugün Adil Başkan yarın başkası olur hep yanında olacağız. Gerçek Malatyaspor taraftarı şahısları aramaz şahısları uyarır ve o uyarılara kulak veren bir başkan olursa, yanında olur. Bizde dernek olarak Başkanın yanındayız takımımızın her daim arkasındayız.. Gelin birlik olalım tek yumruk olalım “ şeklinde konuştu.
Nezaket ziyareti iyi dileklerin sunulması ve fotoğraf çekimi sonrası sona erdi…

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme