Beyond estetik'ten çalışanlarına jest

Beyond estetik by Serap Amanat Çalışanlarını tatil ile ödüllendirdi.

Beyond estetik by Serap Amanat Çalışanlarını tatil ile ödüllendirdi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından hizmete ara vermeden devam eden Beyond estetik by Serap Amanat personeline destek amaçlı büyük çaba sarf ediyor
Yaşanan afet sonrası çalışanlarının ara vermeden özverili çalışmalarını takdirle karşılayan ve maddi manevi desteğini eksik etmeyen Beyond estetik işletme sahibi Serap Amanat ,çalışanlarının motivasyonun artırmak, gerek fiziksel gerek ruhsal açıdan dinlendirmek amacıyla çalışanlarını tatil ile ödüllendirdi.
Sektöründe her zaman fark yaratan, hizmet kalitesiyle ismi ön planda olan Beyond estetik işletme sahibi Serap Amanat,'' Deprem şehirlerde yıkımlara neden olduğu gibi insan psikolojisini de yıkıma uğrattı. Bu süreçte Her birimizin duygu, düşünce ve davranışları farklılık gösterdi. Biz ekip olarak birbirimize ve işimize sarılıp bu travmayı en az hasarla atlatmaya çalıştık ve hizmet vermeye devam ettik.Ben ve çalışma arkadaşlarım bu süreçte oldukça yorulduk. Çalışanların motivasyonunu artıkmak ve biraz dinlendirmek amacıyla da şirket olarak tatil hediye ettik''dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme