En Çok İzlenen Komedi Şov Programları Arasında Güldür Güldür Programı Yer Alıyor.

Son yılların en çok izlenen komedi şov programları arasında Güldür Güldür programı yer alıyor.

Dolaysıyla güldür güldür oyuncuları merak edilen ayrıntılar arasında bulunuyor. Programın en dikkat çekici yönleri arasında geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olmasıdır. Bu bağlamda pek çok komedi programlarından farklı olmasıdır.

Tv programı yalnızca ATV kanalı üzerinden yayınlanıyor. Program doğrudan Tiyatro komedi türünden esinlenmiştir. Program Murat Kepez tarafından senaryosu oluşturulmuştur.Yönetmen Meltem Bozoflu'dur. Güldür Güldür Şhow şahane efektleri ile milyonlarca izleyici kitlesine ev sahipliği ediyor. Bu nedenle program kurulul döneminden buyana Türkiye genelinden en çok izlenen güldürü programları arasında yer alıyor.

Güldür Güldür Komedi Programı Oyuncu Kadrosu

Program Ali Sunal tarafından yönetiliyor. Dolaysıyla Sunal hem yönetici hem oyuncu statüsünde yer alıyor.Programın diğer oyuncuları ise; Alper Kul, Erdem Yener, Açelya Topaloğlu, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Onur Atilla,Aziz Aslan, Hasibe Eren, Meltem Yılmazkaya, Gürhan Altundaşar, Burak Topaloğlu,ÖzgünAydın,UğurBilgin,Mahirİpek,Ünal Yeter, Berkay Tulumbacı, İrem Kahyaoğlu,GirayAltınok,ToyganAvanoğlu,Ömür Arpacı, Özgün Bayraktar, Onur Budu, Çağlar Çorumlu,Doğukan Polat olmak üzere toplamda 25 oyuncu kadrosu mevcuttur.

Güldür Güldür Güldürü Programı 11.Sezon Ne Zaman?

Güldür Güldür güldürü programı belirli sezonlar üzerinden yayımlanıyor. Bu nedenle programın 11.sezonu ise bu yıl 14 Ekim Cumartesi akşam saat 20:00 üzerinden gerçekleştirilecektir. Yeni sezon programda ise ayrıca yine birçok oyuncu kadrosu yer alacaktır.

Ali Sunal'ın moderasyonuyla ekranlarda yer alan programda bu sezonki oyuncu kadroları ise, Alper Kul,Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Mahir İpek, Erdem Yener,Özgün Aydın, Aziz Aslan, Burak ve Açelya Topaloğlu,BerkayTulumbacı,Özgün Bayraktar, Tolgan Avanoğlu,Fatih Öztürk Ayça Koptur,Nazmi Sinan Mıhçı,Hasibe Özlem Eren gibi popüler oyuncular yer alacaktır.https://haymanagazetesi.org/haber/15666061/guldur-guldur-oyunculari-ve-kadrosu-yeni-sezon-ve-detaylar-2022-ve-2023-oyunculari-isimleri


Bülten

Bakmadan Geçme