Erayabakan Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkan Yardımcılığına Atandı

Erayabakan Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkan Yardımcılığına Atandı

Uzun yıllardır Malatya'da Gazetecilik hayatına devam eden, başarılı ve sevilen bir sima olan Kazım Erayabakan, Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkan Yardımcılığına atandı..

Malatya'da sahada olan basın içerisinde yer alan başarılı ve sevilen bir sima olan Malatya'lı Kazım Erayabakan başarılarının meyvelerini almaya başladı. Malatya gündem Ozel Gazetesi ve internet haber sitesi imtiyaz sahibi, olan Erayabakan'ın ataması Malatya'da sevinçle karşılandı.

29 Ekim'de ataması Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı tarafından Genel Başkan Yardımcılığına atanan Kazım Erayabakan, “Malatya'da otuz senedirli basın camiasının içerisindeyim. Bu kutlu görevi başarı ile sürdüreceğime inanmaktayım. Beni bu göreve layık gören başkan Genel Başkanımız Çadırcı Bey'e ve Genel başkan vekili Müslüm Aktürk'e ve tüm yönetimine teşekkür ediyorum. Bu konuda Malatya'daki kıymetli basın emekçileri ile istişare ederek yola devam edeceğim. Kanayan yaramız BİK'in son internet yasası konusunda platformumuz gerekli çalışmaları yapacaktır. “ ifadelerini kullandı.

Bülten

Bakmadan Geçme