Esenlik'ten 4 Kişiye 'Umre' Ziyareti Fırsatı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler 4 kişiye umre ziyareti hediye ediyor

Bu özel çekilişe katılmak için, 13-22 Eylül 2024 tarihleri arasında "UMRE" yazıp 2852'ye SMS gönderdikten sonra Esenlik tarafından gelen “SMS”teki linki tıklayıp gerekli bilgileri doldurarak kayıt yapmanız yeterli olacaktır.
Kampanya Detayları:
- Katılım Tarihleri: 13-22 Eylül 2024
- Katılım Koşulu: "UMRE" yazıp 2852'ye SMS göndermeniz ve Esenlik tarafından gelen “SMS”teki linki tıklayarak bilgileri doldurup kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
- Çekiliş Tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma, Saat 15:00'da Yeşilevler Market Şubemizin ön tarafında (Noter huzurunda yapılacak olup İnstagram ve youtube "malatyaesenlik" sosyal medya hesabımızda ve kanalımızda canlı olarak yayınlanacaktır.)
Katılım Hakkı: Çekilişe sadece Malatya il sınırları içerisinde ikamet eden 18 yaşından büyük vatandaşlarımız katılabilecektir. Kazanılan hak bir başkasına devredilemez. Esenlik çalışanları ve Malatya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri kampanyaya katılamazlar.
- Ödül: Çekilişi kazanan 4 kişi, 2024 yılı içinde Umre ziyareti yapma imkânı kazanacaktır.
- Umre ziyaretinin tarihi Esenlik A.Ş tarafından belirlenecektir.
Bilgilendirme:
- Çekilişi kazanmanız durumunda, Esenlik Süper Market yetkilileri tarafından bilgilendirileceksiniz.
- Çekiliş sonucunda kazanılan ödüller devredilemez ve nakit olarak alınamaz.
- SMS gönderme ve kayıt olma noktasında sıkıntı yaşayan değerli müşterilerimiz Esenlik Süper Marketlerimizden destek alabilirler.
Sosyal Medyada Canlı Yayın:
Heyecanı birlikte yaşayalım! Noter huzurunda gerçekleştireceğimiz çekilişi, Esenlik Süper Marketler'inInstagram sosyal medya hesabımızda canlı olarak izleyebilirsiniz. İnstagram sosyal medya hesabımızı takip etmeyi unutmayın! (www.instagram.com/@malatyaesenlik)
Bu anlamlı yolculukta siz de yer almak istiyorsanız, "UMRE" yazıp 2852'ye gönderdikten sonra Esenlik tarafından gelen “SMS”teki linki tıklayarak bilgileri doldurup kampanyamıza katılın!
1 SMS ÜCRETİ ALINMAKTADIR
Sorularınız ve detaylı bilgi için:
Web: www.esenlik.com.tr
Telefon: 444 96 44
Hepinizi bu özel kampanyamıza bekliyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara bol şanslar diliyoruz!
Not: Umre organizasyonu için desteklerini esirgemeyen tedarikçi firmalarımıza teşekkür ederiz.

Bülten

Bakmadan Geçme