Genç İş İnsanı Dilek Ataköyspor Kulübüne sponsor oldu

2024-2025 Futbol Sezonunda Malatya 1. Amatör Liginde Mücadele edecek olan Ataköyspor ,genç iş insanı Eyüp Dilek'in sponsorluk desteği ile yeni sezon hazırlıklarına 15 transferi duyurarak başladı.

2024-2025 Futbol Sezonunda Malatya 1. Amatör Liginde Mücadele edecek olan Ataköyspor ,genç iş insanı Eyüp Dilek'in sponsorluk desteği ile yeni sezon hazırlıklarına 15 transferi duyurarak başladı.


Geçtiğimiz günlerde Amatör spor kulüplerine forma ve futbol topu yardımında bulunan genç iş insanı Eyüp Dilek amatör futboluna katkılarını sürdürüyor. Malatya 1.Amatör liginde mücadele edecek olan Ataköyspor'a sponsor olarak ,sözünü tutmaya devam ediyor.
Genç İş İnsanı Eyüp Dilek Amatör Futbola katkılarının devam edeceğini dile getirerek, “Eğitim ve öğretimdeki başarının temeli nasıl ki ilkokul yıllarında atılıyorsa, Sporda başarıya ulaşmanın temelide amatör kulüplerimizde atılıyor. Amatör kulüplerimiz çocuk ve genç kardeşlerimiz için Sporculuklarının yanı sıra örf adetini,saygıyı,sevgiyi,birliği ve beraberliği aşılayan en temel eğitim kurumlarımızdan biridir. Bu yüzden her dönemde amatör kulüplerimiz desteklenmeli ve kulüplerimizin gelişmesine olanaklar sağlanmalıdır.” İfadelerine yer verdi.
Dilek, “Spor taraftarsız olamaz. Sporun her dalında, her branşında taraftarlar coşkudur. Seyirci başkadır taraftar bir başkadır. Seyirci bir güzelliği seyretmeye gelir, o da canı isterse… Hava yağmurluysa, sıcaksa, müsabaka uzaktaysa gelmez. Ama taraftar için engel yoktur. O kutsal sevgiye engel hiçbir şey olamaz, taraftarın takımını desteklemesine hiçbir güç önüne geçerek mani olamaz. O kutsal sevgi fedakarlık demektir, o kutsal sevgi Aşk demektir. Manevi değeri o kadar büyüktür ki anlatılamaz ancak yaşanır ve yaşatılır. Taraftarın hiç kimseden, kimselerden beklentileri olmamıştır ve o kutsal sevginin menfaat olarak beklentileri olmamıştır. Futbol hepimizin hayatında beyaz bir sayfadır. Gençliğimizden önce çocukluğumuz onunla yaşamaya başladı. Onu sevdik, aşık olduk. Zaman o sevgiyi öylesine kutsallaştırdı ki taraftar anasından, babasından, sevdiğinden, çoluğundan çocuğundan, sıhhatinden ve canından çok sever oldu tuttuğu takımı ve sevdiği renkleri.Bizlerde Malatya'da amatör futbola aşık olduk ve katkı vermeye gayret ediyoruz. Malatya'da yaşanan 6 Şubat depremi sonrası, kentte sükunet ve yaşam azda olsa yerine oturmaya başladı. Amatör futbolumuzda heyecanlı müsabakalara devam edecektir Malatya'da..” dedi.
2024-2025 Futbol sezonunda tüm amatör kulüplerimize başarılar diliyorum diyen genç iş insanı Eyüp Dilek, “Değerli spor kulüplerimizden bir konuda ricada bulunmak istiyorum,bizlerde dahil olmak üzere lütfen kulüplerimizin önemli kadrolarına sporla uzaktan yakından alakası olmayan,sadece maddi güce sahip olan kişileri dahil etmeyiniz..Bu memleketin yetiştirdiği birçok akademisyen birçok başarılı öğretmen ve antrenör bulunmakta,bunlara fırsatlar vererek gelecek nesillerimizi doğru yönlendirecek kişilere teslim edelim.” Şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme