Hekimhan'ın Belediyesine 1.Sınıf Emniyet Müdürü Aday Adayı

Sarıtaş: Ocak kültürü ile yetişmiş birisi olarak MHP'den aday adayıyım

Hekimhan Belediyesine MHP'den 1. Sınıf emniyet müdürü Bedrettin Sarıtaş talip oldu. Aday Adaylığını MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ‘ye teslim eden Sarıtaş, “Ocak kültürü ile yetişmiş birisi olarak MHP'den aday adayıyım” ifadelerini kullandı.
1962 doğumlu olan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş Aday adaylığı müracaatında yaptığı konuşmada, “Görev yaptığım süre zarfında Hekimhan'la irtibatımı kesmedim. Emekli olduktan sonra da memleketime dönüş yaptım .Hekimhan Malatya'nın en gözde ilçelerinden biri iken nasıl büyük bir köy haline döndüğünü gördükçe de üzüldüm, Hekimhan yeraltı yer üstü kaynaklarıyla madenleriyle insan kaynaklarıyla büyük bir ilçe ancak bu zengin kaynakları hizmete dönüştüremeyen bir belediyecilik anlayışının olduğunu şu anki görünümün ilçemizin güzel insanlarının hakketmediği daha güzel hizmetlere layık olduğu düşüncesiyle, Ocak kültürü ile yetişmiş birisi olarak MHP'den aday adayı oldum. “ dedi.
Sarıtaş, “Hekimhanlı hemşerilerimizin de parti takıntısından kurtulup Cumhur ittifakı adayını destekledikleri takdirde halkımızla muhtarlarımızla Cumhur ittifakı milletvekillerimizle büyükşehir belediye başkanımızla ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle Cumhur ittifakı belediyecilik anlayışı ile çok kısa sürede parklarıyla, yollarıyla, çarşısıyla iş alanlarıyla , sosyal tesisleri ile Hekimhan'ı modern bir ilçe haline dönüştüreceğiz. “şeklinde konuştu.

Bedrettin SARITAŞ KİMDİR..

1962 yılında Malatya'nın Hekimhan ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Hekimhan'da tamamladıktan sonra Anadolu üniversitesi iktisadi ilimler fakültesi işletme bölümünden daha sonra polis Akademisi'nden mezun olarak 1985 yılında emniyet teşkilatına girdi.
Sırayla Eskişehir, Diyarbakır, Mersin Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde olmak üzere çeşitli rütbelerde toplam 38 yıl görev yaptı. 2022 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Baş Müfettişi olarak emekli oldu. İyi derecede İngilizce bilen Sarıtaş evli ve iki çocuk babasıdır..

Bülten

Bakmadan Geçme