İnönü Üniversitesi Vakfı Burs Başvurusu

İnönü Üniversitesi Vakfı Burs Başvurusu

İnönü Üniversitesi öğrenim gören başarılı ve gelir düzeyi düşük 500 öğrenciye İnönü Üniversitesi Vakfı tarafından burs verilecek

Buna göre;

· Üniversitemizde öğrenim gören ön lisans, lisans, lisansüstü ve uluslararası öğrenciler burs başvurularını 2 Kasım - 9 Kasım 2023 tarihleri arasında https://basvuru.inonu.edu.tr/burs adresinden yapabilirler.

· Başvurular, verilen bilgi ve belgeler değerlendirilmek suretiyle başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrenciler dikkate alınarak sonuçlandırılacaktır.

· Burs başvuru formlarını eksik, yanlış ve yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecek ve geçersiz sayılacaktır. Bu öğrenciler hakkında yanlış ve yanıltıcı bilgi verdiğinden dolayı disiplin işlemi başlatılacaktır.

· Burs başvurusunda bulunan öğrenciler, 13 Kasım 2023 tarihinden itibaren https://basvuru.inonu.edu.tr/burs adresinden başvuru sonucunu öğrenebilecektir.

· Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize 15 Kasım 2023 ve 15 Haziran 2024 tarihleri arasında aylık 750 TL müracaat esnasında belirtmiş olduğu banka hesap numarasına aktarılmak şeklinde yapılacaktır.

Bülten

Bakmadan Geçme