İnönü Üniversitesinde Ünvanda Yükselen 29 Akademisyene Cübbeleri Giydirildi

İnönü Üniversitesinde Ünvanda Yükselen 29 Akademisyene Cübbeleri Giydirildi

İnönü Üniversitesinin çeşitli bölümlerindeki profesör ve doçent kadrolarına atanan 29 akademisyene İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

Cübbe giyme törenine, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Mustafa Gezer, fakülte dekanları ve kadroya atanan öğretim üyeleri ile aileleri katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin bilgiler verdi. Ataması yapılan öğretim üyelerini tebrik eden Rektör Kızılay “Bugün üniversitemizin gurur günü. Deprem sonrasında çok sayıda öğretim üyemize cübbe giydirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Üniversitemiz Yönetim Kurulu bugün 29 öğretim üyesinin atamasını yaptı. 16 hocamızı profesörlüğe, 13 hocamızı da doçentliğe yükselttik. Üniversitemize güç, öğrencilerimize değer katacak bu çok değerli hocalarımızı gönülden kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından ünvanda yükselen öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi. Tören, cübbe giydirme töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme