Koç, 'Şeffaf Olacağız'

Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Turgut Koç, Yeni Malatyaspor kulübünü layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor kulübünün basın sözcüsü Turgut Koç, kulübün sosyal medya hesabından yazılılı açıklama yaparak, kulübü kısa zamanda en iyi yerlere taşıyacağız dedi.

Yeni Malatyaspor kulübünün basın sözcüsü Turgut Koç, "Yeni Malatyaspor kulübü olarak, toplumun her kesimine destek olacak ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Yerel projelere katkı sağlayacak, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirecek ve çeşitli etkinliklerle Malatya'nın halkına dokunacağız. Son olarak, yeni dönemdeki hedeflerimiz için siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz. Sizlerin aracılığıyla kulübümüzün faaliyetlerini duyuracak, toplumla iletişimimizi güçlendireceğiz. Yeni dönemde Yeni Malatyaspor kuübü olarak, başarılarla dolu bir gelecek için birlikte çalışacağımıza inanıyoruz" dedi.

Şeffaf Olacağız

Koç, "amacımız, kulübümüzün gelişmelerini ve yapılan her türlü faaliyeti kamuoyuyla paylaşarak, sizleri bilgilendirmektir. Bu doğrultuda, kulüp yönetimi olarak, sizi düzenli olarak bilgilendireceğimiz bir iletişim planı hazırlamaktayız. Bu plan kapsamında, kulübümüzün mali durumu, transferler, altyapı çalışmaları, maçlar ve diğer önemli gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ayrıca, sosyal medya hesaplarımızı aktif bir şekilde kullanarak, sizlere anlık bilgilendirme ve etkileşim imkanı sunacağız. Sorularınızı, öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebileceğiniz bir iletişim kanalı oluşturacağız. Bilinmelidir ki, bu kulüp sizlerin ve Malatya halkının kulübüdür. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Bu nedenle, sizleri kulübümüzün içine dâhil ederek, her adımımızı sizlerle paylaşarak, birlikte başarıya ulaşma hedefine odaklanacağız. Sizlere olan sorumluluğumuzun bilinciyle, güveninizin ve desteğinizin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışacağız” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme